Підвищення кваліфікації за професійними (сертифікатними) програмами

В Черкаському регіональному центрі підвищення кваліфікації реалізовані Професійні (сертифікатні) програми для уперше прийнятих на державну службу та на службу в органи місцевого самоврядування.

Учасники професійного навчання взяли участь в обговоренні основних напрямів державної політики України у сфері запобігання корупції; нормативно-правових актів, що регламентують державне управління; європейської інтеграції; управління персоналом; розвитку лідерства; перспектив реалізації глобальних цілей сталого розвитку суспільства; гендерного підходу у державному управлінні; формування корпоративної культури; підвищення рівня мовної компетентності, електронної демократії та електронного урядування, документування управлінської діяльності, антикризового менеджменту, цифрової грамотності, розвитку органів місцевого самоврядування в контексті реформи децентралізації влади та ін.

За інформацією директора Центру Сергія Демченка підвищення кваліфікації за Професійною (сертифікатною) програмою здійснюється протягом першого року роботи для уперше прийнятих на службу в органах державної влади та місцевого самоврядування, за результатами оцінювання службової діяльності, але не рідше ніж один раз на три роки.

Реалізовували програму представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної ради, викладачі закладів вищої освіти.

Очікуваним результатом навчання є засвоєння знань про сутність та шляхи реалізації державної регіональної, економічної, соціальної, гуманітарної політики в умовах здійснення реформ.