Працівники служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій підвищили кваліфікацію в Черкаському РЦПК

Актуальні питання роботи з персоналом в органах виконавчої влади обговорили в Черкаському РЦПК у межах спеціальної короткострокової програми для працівників служб управління персоналом місцевих державних адміністрацій.

Під час навчання слухачі опрацювали модулі щодо антикорупційного законодавства у діяльності служб управління персоналом, законодавства про державну службу та ролі служби управління персоналом у професійному розвитку державного службовця. Також викладачі-практики надали роз’яснення щодо новацій і практичних питань ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних, акцентували на відповідальності за порушення правил військового обліку та законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Окрім цього, важливим для слухачів став модуль щодо порядку оформлення та оплати листків непрацездатності з 1 січня 2023 р., оскільки з цього періоду функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передані Пенсійному фонду України.

Практикоорієнтовану програму реалізували спеціалісти відділу з питань управління персоналом апарату Черкаської обласної державної адміністрації, уповноважений з питань запобігання корупції ОДА, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Дякуємо всім за продуктивну роботу та активну участь. Разом до Перемоги!