Державні службовці категорії «Б» підвищили кваліфікацію за програмою «Лідерство»

У системі професійного навчання працівників органів виконавчої влади одним із ключових напрямів є розвиток лідерського потенціалу державних службовців. Загальна короткострокова програма «Лідерство» орієнтована на розвиток лідерських компетентностей державних службовців категорії «Б» шляхом удосконалення комунікативних навичок, вміння гуртувати колектив, підвищення ефективності ведення переговорів та ухвалення управлінських рішень.

Зокрема, під час професійного навчання учасники опрацювали стилі лідерства, його відмінність від керівництва, зв’язок із мотивацією працівників, процес формування лідерства через комунікацію, основи тайм-менеджменту як важливої складової лідерства та роль лідера в побудові дієздатної команди. Також учасникам було надано практичні рекомендації з розвитку лідерських компетентностей, пітчингу проєктів, самопрезентації, саморозвитку і планування кар’єри. 

Дякуємо спікерам за професіоналізм і співпрацю, а слухачам – за активність і зворотній зв’язок. Перемога за нами! Усе буде Україна!