Стартувала загальна професійна програма для державних службовців

Професійний розвиток державних службовців є важливим інструментом дієвої системи публічного управління, особливо в умовах нових викликів для суспільства. У Черкаському РЦПК стартувала загальна професійна (сертифікатна) програма для державних службовців категорій «Б», «В», що охопила навчальні модулі, актуалізовані до умов воєнного стану та визначені НАДС як пріоритетні напрями підвищення кваліфікації.

Розпочали реалізацію програми з обговорення нормативно-правового забезпечення публічного управління в Україні. Зокрема, розглянули публічне управління як категорію, нормативно-правове забезпечення децентралізації влади (Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, Державну стратегію регіонального розвитку на 2021 – 2027 роки), виклики для системи публічного управління в умовах війни, а також питання відповідальності в публічному управлінні.

Дякуємо доценту кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ, кандидату економічних наук Інні Бітюк за розробку й реалізацію навчального модуля та співпрацю з нашим закладом освіти.

Слухачам зичимо успіхів і змістовного навчання! Працюємо далі.