Державні службовці підвищили кваліфікацію за загальною професійною програмою

Удосконалення професійних знань, умінь і навичок – невід’ємний складник діяльності публічного службовця під час виконання посадових обов’язків. Державні службовці категорій «Б» і «В» завершили шестиденне навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою, де опрацювали низку актуальних для професійного розвитку питань, зокрема в умовах дії воєнного стану.

Професійна програма охопила модулі щодо нормативно-правового забезпечення публічного управління, електронної демократії й електронного урядування, державної політики у сфері забезпечення національної системи стійкості, реалій і перспектив європейської та євроатлантичної інтеграцій, причин та наслідків глобальних змін клімату, нових засад здійснення адміністративної процедури, стратегічного управління та планування.

Важливим також був тематичний блок стосовно дотримання прав людини та протидії дискримінації, забезпечення прав та інтересів осіб з інвалідністю, реалізації ґендерної політики в Україні, запобігання та протидії торгівлі людьми.

Окрім цього, під час інтерактивних лекцій учасники розглянули актуальні питання проходження державної служби в умовах воєнного стану, запобігання корупції та забезпечення доброчесності, фінансового контролю, морально-психологічного клімату в колективі, історії як питання безпеки та інформаційної гігієни, тайм-менеджменту на публічній службі. Під час практичних занять слухачі вдосконалювали рівень володіння державною мовою, цифрову та інфомедійну грамотність, працювали над побудовою ефективних комунікацій в управлінській діяльності, особистою та професійною ефективністю, розвитком лідерського потенціалу.

Дякуємо лекторам-професіоналам й активним учасникам нашої онлайн-аудиторії. Перемога за нами! Усе буде Україна!