Реалізовано програму «Державна політика цифрового розвитку»

Основна мета державної політики цифрового розвитку в Україні полягає в тому, щоб зробити цифрові технології доступними для всіх громадян і бізнесу, а також сприяти розвитку цифрової економіки та суспільства. На цьому наголосили під час професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Державна політика цифрового розвитку».

Разом зі спікерами учасники розглянули цифровізацію як суспільне явище, обговорили питання електронної демократії та її інструментів, тенденції цифрової трансформації публічного управління в Україні, основні завдання державної політики цифрового розвитку, реалізовані заходи з цифрового розвитку, впровадження електронних послуг, складники цифрової освіти, виклики цифрового розвитку. Окремо розглянули проєкти у сфері цифровізації в Черкаській області.

Також корисним для слухачів був навчальний модуль із питань кібербезпеки й захисту персональних даних в умовах цифрових трансформацій.

Дякуємо нашим спікерам Дмитру Хулапу, Олександру Кравченку та Наталії Ладі за інформаційно насичений день і професійний підхід до реалізації програми. Вдячні слухачам за зворотний зв’язок та активну участь в обговоренні. Разом до Перемоги! Усе буде Україна!