Реалізовано програму «Управління персоналом в органах місцевого самоврядування»

У Черкаському РЦПК працівники з питань організаційно-кадрової роботи органів місцевого самоврядування підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою «Управління персоналом в органах місцевого самоврядування».

Працівники сектору роботи з персоналом та з питань нагород Управління юридичного забезпечення та роботи з персоналом виконавчого апарату Черкаської обласної ради Наталія Толмосова і Юлія Таран окреслили основні питання щодо служби в органах місцевого самоврядування, а саме: законодавче регулювання вступу, проходження, припинення служби, види посад, кваліфікаційні вимоги до посадових осіб місцевого самоврядування, підвищення кваліфікації та інші аспекти.

Також слухачі разом зі спікером – начальником відділу кадрів Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького, кандидатом юридичних наук, доцентом Богданом Гуком – опрацювали навчальний модуль щодо захисту персональних даних.

Окрім цього, у межах програми представники Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки надали роз’яснення щодо практичних питань ведення військового обліку й бронювання військовозобов’язаних.

Дякуємо всім учасникам освітнього процесу. Разом до Перемоги! Усе буде Україна!