Державні службовці Черкащини підвищили кваліфікацію за програмою «Комунікація та взаємодія»

Про комунікацію як один із найважливіших інструментів забезпечення ефективної державної політики говорили сьогодні в Черкаському РЦПК під час загальної короткострокової програми «Комунікація та взаємодія».

Разом із науковцями державні службовці працювали над удосконаленням комунікативної компетентності та культурою ділової взаємодії. Зокрема, учасники розглянули норми й атрибути ділового етикету, а саме: стилі та стандарти спілкування, формування професійного іміджу, вимоги до зовнішнього вигляду державного службовця, правила етикету в телефонній розмові, принципи професійної етики.

Також під час практичних занять звернули увагу на правила побудови ефективного діалогу на державній службі та комунікативну поведінку публічних службовців у соціальних мережах.

Дякуємо нашим спікерам Анжелі Бойко, Олені Педько та Тетяні Бондаренко за інформаційно насичений день і професійний підхід до реалізації програми. Вдячні слухачам за зворотний зв’язок та активну участь в обговоренні. Разом до Перемоги! Усе буде Україна!