Про професійний розвиток державного службовця

На підвищенні рівня професійної компетентності як необхідного складника діяльності державного службовця акцентуємо під час загальної професійної програми для державних службовців категорії «В».

У межах навчального модуля «Професійна компетентність і професійний розвиток державного службовця» узагальнили нормативно-правові документи у сфері професійного навчання, якими послуговуються державні службовці. Зауважили на вивченні потреб у професійному навчанні як базовій умові, що впливає на ефективність планування і організації підвищення кваліфікації. Також охопили питання щорічного оцінювання результатів службової діяльності та наслідків невиконання індивідуальної програми професійного розвитку.

Крім цього, звернули увагу на зростання запиту у вивченні англійської мови та навчання в межах самоосвіти.

Дякуємо головному спеціалісту відділу з питань управління персоналом апарату Черкаської обласної державної адміністрації Катерині Гуленко за розроблений навчальний модуль, інтерактив в онлайн-аудиторії та вичерпні відповіді на запитання.

Висловлюємо вдячність слухачам за вибір програм підвищення кваліфікації, розроблених нашим закладом освіти відповідно до потреб органів державної влади і місцевого самоврядування та рекомендацій НАДС.

Перемога за нами! Усе буде Україна!