Реалізовано програму «Надання адміністративних послуг»

Про особливості та забезпечення якісного надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану говоримо в межах спеціальної короткострокової програми «Надання адміністративних послуг» для державних службовців категорій «Б» і «В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій, що надають адміністративні послуги.

Серед питань професійного навчання – робота центрів надання адміністративних послуг у період воєнного стану, ключові послуги та сервіси Черкаського центру надання адміністративних послуг, особливості державної реєстрації актів цивільного стану за заявами, наданими через ЦНАПи, психологічні умови якісного надання адміністративних послуг та управління конфліктними ситуаціями.

Щиро дякуємо нашим спікерам – представникам департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради Ігорю Волошину та Інні Каланбет, Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Тетяні Габелок та начальнику групи психологічного супроводу та відновлення військової частини Олені Педько.

Перемога за нами! Усе буде Україна!