Круглий стіл «Реалізація Закону України № 3077-IX «Про службу в органах місцевого самоврядування»

Узяли участь у круглому столі «Реалізація Закону України № 3077-IX «Про службу в органах місцевого самоврядування», організованому Національним агентством України з питань державної служби.

Наш навчальний заклад представив спікер програм підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування Олексій Мороз.

Обговорили новели закону, спільно напрацьовували пропозиції та рекомендації щодо шляхів удосконалення роботи з органами місцевого самоврядування з впровадження ними нового законодавства.

Закон набере чинності через 6 місяців з дня опублікування, але не раніше ніж через 6 місяців з дня припинення воєнного стану в Україні.

Ми вже сьогодні актуалізуємо програми підвищення кваліфікації для службовців місцевого самоврядування Черкащини з урахуванням положень нового закону, який визначає нові правові та організаційні засади служби в органах місцевого самоврядування, здійснює гармонізацію із законодавством з питань державної служби в Україні та наближає нас до європейської системи самоврядування. 

Фото НАДС