Про підсумки 2022 року та пріоритети на 2023 рік

В умовах воєнного стану Черкаський регіональний центр підвищення кваліфікації, як провайдер освітніх послуг, забезпечив безперебійність навчального процесу та продемонстрував стабільну роботу, спрямовану на забезпечення прав та інтересів державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування щодо задоволення потреб у професійному навчанні.

Ми оперативно адаптувалися до нових умов, переорієнтували стиль роботи, організували ефективну роботу викладачів та забезпечили високий рівень навчальної дисципліни слухачів в онлайн-аудиторії. Програми професійного навчання були актуалізовані новими навчальними модулями, спрямованими на організацію роботи публічних службовців в умовах дії воєнного стану.

Серед пріоритетів роботи на 2023 рік – максимальна орієнтація на освітні потреби органів державної влади та органів місцевого самоврядування, сприяння в реалізації публічними службовцями індивідуальної траєкторії професійного розвитку, осучаснення освітнього середовища шляхом впровадження програм, спрямованих на розбудову народного господарства України у післявоєнний період.

Дякую всім за підтримку, професіоналізм і командну роботу! Перемога за нами! Усе буде Україна!

Із повагою             Сергій Демченко