Публічні службовці вдосконалюють знання антикорупційного законодавства

В умовах війни надзвичайно гострими є питання доброчесності на публічній службі та формування нульової толерантності до корупції. 

У Черкаському РЦПК у межах загальної професійної програми для посадових осіб місцевого самоврядування викладачі-практики надали роз’яснення щодо нормативно-правового регулювання антикорупційної діяльності в Україні, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів для публічних службовців, фінансового контролю, методики подання декларацій через систему електронного декларування.

Також обговорили міжнародні стандарти протидії корупції, зокрема розглянули основні положення Конвенції ООН проти корупції, європейські норми у сфері боротьби з корупцією, особливості Міжамериканської конвенції проти корупції та інші.

Авторські навчальні модулі розробили й реалізували начальниця відділу оцінювання та професійного розвитку управління персоналом Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Любов Задорожня та доцент кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету, кандидат юридичних наук Дмитро Гарбазей.

Дякуємо спікерам та учасникам професійного навчання. Перемога за нами! Усе буде Україна!