Удосконалення цифрових навичок у Черкаському РЦПК

Розвиток інформаційних технологій вимагає від публічних службовців постійного підвищення рівня цифрової компетентності, що охоплює вміння відповідати викликам кіберризиків, уникати небезпек у цифровому просторі, зберігати конфіденційну інформацію, ефективно впроваджувати електронні послуги та сприяти розвитку цифрової економіки і суспільства.

На виконання завдань і заходів Програми розвитку інформаційного простору Черкаської області на 2021-2023 роки в Черкаському РЦПК розроблені та успішно впроваджені загальні короткострокові програми «Цифрова грамотність. Впровадження інструментів диджиталізації», «Інформаційна безпека. Кібербезпека», «Державна політика цифрового розвитку». Також навчальний модуль «Цифрова грамотність» включений до загальних професійних (сертифікатних) програм підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Програми реалізують доктори й кандидати наук закладів вищої освіти України та фахівці-практики органів виконавчої влади Черкащини.

Навчаємось і вдосконалюємо цифрові компетентності разом! Стежте за анонсами і долучайтеся до наших програм.