Реалізовано програму «Європейська інтеграція»

Новий навчальний рік у Черкаському РЦПК  розпочали із загальної короткострокової програми «Європейська інтеграція» для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, розробленої відповідно до пріоритетних напрямів підвищення кваліфікації на 2024 рік, затверджених Національним агентством України з питань державної служби.

Говорили про ментальні підстави, історичні спроби, сучасні передумови та перспективи європейської інтеграції України, досягнення політичних, економічних, соціальних стандартів у результаті вступу до ЄС. Також у межах професійного навчання проаналізували підґрунтя повномасштабної російсько-української війни (політичні, економічні, духовно-гуманітарні аспекти), визначальні фактори цивілізаційного вибору України, переваги співпраці з країнами-членами НАТО. Окремо висвітлили питання інформування громадськості про державну політику в сфері європейської інтеграції України.

Дякуємо нашим спікерам Анатолію Чабану, Сергію Шамарі та Олександру Кравченку за професіоналізм і співпрацю з нашим закладом освіти. Працюємо на результат! Перемога за нами!