Завершено навчання за програмою «Розвиток лідерського потенціалу»

У системі професійного навчання працівників органів виконавчої влади одним із ключових напрямів є формування лідерської компетентності державного службовця. Загальна короткострокова програма «Розвиток лідерського потенціалу» орієнтована на формування й розвиток лідерських компетентностей шляхом удосконалення комунікативних навичок, уміння гуртувати колектив, підвищення ефективності ведення переговорів та ухвалення управлінських рішень.

Під час професійного навчання учасники опрацювали моделі лідерства, його відмінність від керівництва, зв’язок із мотивацією працівників, процес формування лідерства через комунікацію, основи тайм-менеджменту як важливого складника лідерства та роль лідера в побудові дієздатної команди. Також учасникам надано практичні рекомендації з розвитку лідерських компетентностей, пітчингу проєктів, самопрезентації, саморозвитку і планування кар’єри. 

Дякуємо спікерам Людмилі Алексашкіній, Тетяні Бондаренко та Сергію Даниленку за професіоналізм і співпрацю, слухачам – за активність і зворотний зв’язок. Перемога за нами! Усе буде Україна!