Реалізовано програму «Забезпечення післявоєнного відновлення та розвитку України»

Черкаський РЦПК реалізував загальну короткострокову програму «Забезпечення післявоєнного відновлення та розвитку України», розроблену для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування відповідно до пріоритетних напрямів підвищення кваліфікації на 2024 рік, затверджених Національним агентством України з питань державної служби.

Учасники розглянули сутність і методологічне підґрунтя державної політики післявоєнного відновлення та розвитку економіки України, структуру Плану відновлення України від наслідків російської агресії, представленого українським Урядом, цілі, завдання, етапи плану відновлення за напрямом «Відновлення та розвиток економіки».

У межах програми значну увагу приділено питанню досягнення відповідності післявоєнної України критеріям членства в Європейському Союзі. Актуальним також був навчальний модуль щодо екологічної безпеки та впровадження завдань післявоєнного відновлення України відповідно до ініціатив «Європейський зелений курс».

Дякуємо нашим спікерам Сергію Даниленку, Олександру Спрягайлу та Анатолію Чабану за професіоналізм і співпрацю з нашим закладом освіти. Працюємо далі. Перемога за нами!